Synes du, at du selv, eller en der står dig nær, bruger for meget tid på sit virtuelle liv? Går det ud over familie, venner og job? Psykologerne Ask Rasmussen og Johan Eklund tilbyder hjælp til mennesker, som opleves at have et for stort forbrug af computerspil og Internet. Hos Checkpoint fokuserer vi på menneskers virtuelle liv med særligt fokus på computerspil. Som psykologer og computerspillere er det naturligt for os at have blik for både de ting som er fantastiske og de ting som kan være problematiske ved computerspil.
 
Vi tilbyder terapeutiske og rådgivende samtaler til spillere og deres pårørende. Vi tilbyder både individuelle samtaler samt par- og familiesamtaler. Vi kommer desuden gerne ud på skoler og institutioner for at fortælle om "spilafhængighed", spilmekanismer og hvordan spil påvirker individer og det omgivende samfund (se mere under vores ”consulting” side).
 
Læs mere om vores tilgang her.
 
 
 
Priser for terapi:
Individuel samtale (1 time): 1000,-
Rådgivningssamtale til forældre og pårørende (1 time): 1000,-
Betaling mulig via Mobilepay 
Hvis du har behov for en uforpligtende snak inden du bestiller tid? Så skriv til os via app'en Signal. Signal er en app som tillader at sende sikre krypterede beskeder. Al henvendelse med personfølsomme oplysninger, skal ske via app'en Signal, som downloades fra https://signal.org/ Efter download åbnes app'en og du skriver til Johan på 2712 6659 eller Ask på 6064 6432 
 
Priser for oplæg:

Fokuseret oplæg om computerspil: 1,5 time, én psykolog (Ask eller Johan), 7000 kr + moms og transport.

Udvidet oplæg om computerspil m. evt. workshop: 2 - 8 timer, to psykologer (Ask og Johan) 14.000 kr + moms og transport.

Skriv til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for spørgsmål og booking af oplæg